Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hava harekatı

Irak’ın kuzeyi ile Suriye’nin kuzeyine yönelik terör operasyonları sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen harekatta 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık ayrıca, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG’li teröristin güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 02.12.2023 - 14:46

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerindeki terör operasyonları sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesi ile Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 8 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklama, Milli Savunma Bakanlığı’ndan geldi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz! Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak!” denildi.

Açıklamada operasyon bölgesinden görüntülere de yer verildi.

PENÇE KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNE HAVA HAREKATI

Irak’ın kuzeyinde ise Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hava harekatı gerçekleştirildi.

Bakanlık, harekatta 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada, “Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!” denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız