Savcı Murat Gök işbaşı yapıyor

Görev yeri değişikliğinin Adalet Bakanlığı tarafından yapıldığını iddia eden ve istifa sinyali veren Savcı Murat Gök, Pazartesi günü yeni görevine başlayacak.

Haberler 11.04.2009 - 01:03

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla görev alanı değiştirilen Savcı Murat Gök, Pazartesi günü yeni görevine başlayacak.

Murat Gök, soruşturma savcılığından alınıp duruşma savcılığına verilince, 20 gün rapor almış, istifa etmeyi düşündüğünü açıklamıştı.

Ancak kararını değiştiren Murat Gök, "Mücadeleden kaçmak bana göre değil. Pazartesi günü görevime döneceğim" diye konuştu.

Görev değişikliği kararının Adalet Bakanlığı tarafından yapıldığını savunan Savcı Gök, kendisinin engellendiğini iddia etmişti. Savcı Gök, iki yıldır görev yaptığı İzmir'de, özellikle son dönemde birçok yolsuzluk operasyonuna imza atmıştı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız