Seçmen listeleri askıya çıktı

Seçmen listeleri, mahalle muhtarlığı binalarında askıya çıkarıldı. Listeler, 10 Eylül'e kadar askıda kalacak.

Haberler Anadolu Ajansı 02.09.2015 - 18:18

Seçmen listeleri, 1 Kasım'da yapılacak genel seçim için askıya çıktı.

Mahalle muhtarları tarafından Yüksek Seçim Kurulu'ndan teslim alınan seçmen listeleri, muhtarlık binalarında vatandaşların göreceği yerlere asıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçmen listelerini bugün saat 08.30'dan itibaren askıya çıkardıklarını, şu ana kadar bir kişinin seçmen listesini kontrol etmeye geldiğini söyledi.

10 Eylül Perşembe günü listelerin kaldırılacağını dile getiren Yavuz, o güne kadar vatandaşların gelip isimlerine bakmalarını, isimleri listede bulunmuyorsa nüfus müdürlüklerine gidip işlemlerini yapmaları gerektiğini ifade etti.

Merkezefendi Mahallesi Muhtarlığı Azası İbrahim Uyanık ise cumartesi ve pazar günü de açık olduklarını belirterek, vatandaşların muhtarlığa gelmek yerine internetten de bilgilerini sorgulayabileceğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız