Selahattin Demirtaş'tan sosyal medya mitingi

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, partisinin sosyal medya hesapları üzerinden bir konuşma yayınladı. Adil yargılama yapılmadığı için cezaevinde olduğunu söyleyen Demirtaş, ''Geleceğin Türkiye'sini birlikte inşa edelim" ifadesini kullandı.

Haberler NTV Haber 06.06.2018 - 15:19 Son Güncelleme : 06.06.2018 - 15:25

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, seçim mesajlarını, akrabaları ile birlikte bulunan eşi Başak Demirtaş ile yaptığı telefon konuşmasında verdi.

Yaklaşık 10 dakikalık konuşmasında hükümeti eleştiren Demirtaş, seçmenlerine daha coşkulu ve umutlu bir şekilde seçime hazırlanmaları çağrısı yaptı.

Eşi Başak Demirtaş ve Babası Tahir Demirtaş

''NE YOKSULLUĞU NE DE MUTSUZLUĞU HAK EDİYORUZ''

Adaletsizliğin tüm ülkenin sorunu haline geldiğini vurgulayan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, "Ne yoksulluğu ne de mutsuzluğu hak ediyoruz. Şimdi hep birlikte el ele verip geleceğin Türkiye'sini inşa edebiliriz" dedi.

İŞTE O KONUŞMA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız