SGK personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? (2022 SGK personel alımı başvuru ilanı)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yayımlanan ilan sonrasında 341 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. SGK, bünyesine 171 destek personeli, 102 büro personeli, 59 koruma güvenlik görevlisi ve 9 teknisyen alımı yapacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler?

Haberler 26.09.2022 - 17:21

SGK'ye alınacak 341 sözleşmeli personel alımı için başvuru tarihleri belli oldu. Başvuru yapmak isteyen adaylar ise başvuru tarihlerini internet üzerinden sorgulamaya başladı. Peki, SGK sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman?

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

SGK gözleşmeli personel alımı başvurularıyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı.

Buna göre; SGK personel alımı başvuruları 30 Eylül-7 Ekim 2022'de e-Devlet'te "SGK Kurum Dışı Sınav Uygulaması" üzerinden yapılabilecek.

SGK PERSONEL ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ŞARTI ARANACAK

Adayların alımı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 25 Ekim 2020 (ön lisans) ve 22 Kasım 2020'de (ortaöğretim) yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre yapılacak.

SONUÇLAR e-DEVLET ÜZERİNDEN AÇIKLANACAK

Adaylar yerleştirme sonuçlarını e-Devlet üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu Sınav Sonuç ekranından görüntüleyebilecek.

Yerleştirmeye hak kazanan adaylardan istenilecek belgeler, SGK'nin internet sitesindeki "Duyurular" kısmında yayımlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız