Sivas'ta trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.07.2010 - 01:50

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen kamyon, D-100 karayolunun Koyulhisar ilçesi Yukarı Kale Mahallesi mevkisinde, bir köprünün demir korkuluklarına çarparak yan yattı.

Kazada, kamyondaki kimlikleri henüz belirlenemeyen ve ikisi araçtan fırlayarak köprüden aşağı düşen üç kişi olay yerinde hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Köprünün demir korkuluklarında asılı kalan kamyonun içerisinde sıkışan yaralılardan ikisi ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bu arada, kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı.

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük ve Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren de kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız