Toyota Prius Hybrid'e giden yol Avea'dan geçer!

17 Ocak - 17 Nisan 2011 tarihleri arasında faturalarını e-faturaya geçiren bireysel faturalı hat sahibi Avealılar hem çevreyi koruyor hem de Toyota Prius Hybrid kazanma şansı yakalıyor.

Haberler 20.01.2011 - 11:38

Türkiye'de "e-fatura" servisini başlatan “ilk” operatör olan Avea, kâğıtsız fatur uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar ile hem çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor hem de müşterilerine birbirinden özel hediyeleri kazanma fırsatı sunmaya devam ediyor.

E-fatura servisini başlatan ilk operatör olarak, özellikle çevrenin korunmasına büyük önem verdiklerini belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat; “ E-fatura servisi binlerce ağacın kesilmesine engel olarak çevrenin korumasına ciddi katkılar sağlıyor. E-Fatura servisi sayesinde 2008 yılından bu yana 25.500 ağaç, 6,2 milyon kw / saat enerji ve 46.000 metreküp su, bu uygulama ile çevreye kazandırılmıştır.

Sosyal sorumluluk vizyonunu benimsemiş bir marka olarak e-faturaya geçen müşterilerimize yepyeni bir kampanya ile çevre dostu hybrid araç kazanma şansı sunuyoruz. Bu kampanya ile hem e-fatura kullanan müşteri sayımızın artmasını hemde doğa dostu bir aracı şanslı müşterilerimizden birisine hediye etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca E-fatura, çevreye sağladığı katkının yanı sıra müşterilerimizin hayatını da büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Müşterilerimiz, aldıkları düzenli e-postalar ile faturalarına kolaylıkla ulaşabiliyor, isterlerse www.avea.com.tr üzerindeki Online İşlem Merkezi’nden de faturalarına erişebiliyorlar. Önümüzdeki dönemde e-fatura servisini yaygınlaştıracak çevre dostu kampanyalara devam edeceğiz” dedi.

Toyota Prius Hybrid Kazanma Şansı Yakalamak için tıklayınız...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız