Virgin Radio'dan iki önemli transfer

Reklamcılar Derneği tarafından 2009’un en iyi çıkış yapan radyosu seçilen Virgin Radio, Power FM'in iki önemli ismi, Bay J ve Geveze'yi transfer etti.

Haberler 29.12.2009 - 13:36

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunan Virgin Radio, radyoların en gözde isimlerinden, Bay J ve Geveze'yi transfer etti.

Ocak ayından itibaren yeni radyolarında yayına başlayacak olan Geveze ve Bay J, uzun yıllar Power FM’de sabah ve akşam şovmenleri olarak çalıştılar.

Çizgisiyle hem en yeni hem de keşfedilmemiş müzikler için bir hazine olan Virgin Radio, geçtiğimiz hafta 1. yaşını kutlamıştı.

Türkiye’nin en hızlı yükselen yabancı müzik radyosu Virgin Radio Türkiye, 35 il ve ilçe merkezinde yayın yapıyor. Ulusal radyo frekansına sahip Virgin Radio, İstanbul’da 99.4, Ankara ve İzmir’de 99.5’ten olmak üzere Türkiye’de 35 noktada ayrıca virginradioturkiye.com, Sipru ve SipruRD’den canlı olarak dinlenebiliyor.

http://www.virginradioturkiye.com/

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız