1 Nisan şakası geri tepti

Sevgilisine 1 Nisan şakası yaparak ondan ayrıldığını söyleyen kız aldığı cevap karşısında şok oldu.

Haberler ntv.com.tr 02.04.2015 - 11:56

17 yaşındaki İskoç kız Hayleigh McBay erkek arkadaşına WhatsApp'tan 1 Nisan şakası yapmak istedi. Genç kız "artık seninle olmak istemiyorum, hiç mutlu değilim yazdı. Ancak aldığı cevap beklediği gibi olmadı. Erkek arkadaşı da "şükürler olsun ilk söyleyen sen oldun" yazınca genç kız şaşkınlığını gizleyemedi. O yazışmanın fotoğrafını Twitter'da paylaştı ve fotoğrafın altına "1 Nisan şakam geri tepti" yazıdı.

Genç kızın bu tweet'i 13 binden fazla retweet edildi ve yine 13 binden fazla kez favorilendi.

Ancak Hayleigh bir sonraki tweet'inde durumun erkek arkadaşının bir şakasından ibaret olduğunu açıkladı. Tüm bu olanlardan sonra yapılan bir online oylamada sosyal medya kullanıcılarının %69'u Hayleigh'nin bu şakası sonrasında terk edilmeyi hak ettiği konusunda hemfikir oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız