Adrina Lima: Bu güzel ruhlarla tanıştım

Yazar Metin Hara ile mutlu bir beraberliği olan Brezilyalı model Adriana Lima, sosyal medya hesabından şarkıcı Ricy Martin ve Rita Ora ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Haberler 08.12.2017 - 11:36

Adriana Lima, katıldığı davette bir araya geldiği dünyaca ünlü şarkıcılar Rita Ora ve Ricky Martin ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Söz konusu kareyi instgaram hesabından paylaşan Brezilyalı model, geceye dair hissettiklerini satırlarına yansıttı.

"MUTLU EDİCİ DENEYİM"

İşte Adriana’nın bu fotoğrafla ilgili paylaşımı: "Geçen gece bu güzel ruhlarla tanıştım. Rita Ora ve Ricky Martin. Genelde 'TBT' göndermem ancak şahsen hayranı olduğum bu yetenekli müzisyenlerle tanışmak benim için çok mutlu edici bir deneyim oldu. Onların samimi, yürekli ve içten tavırları eminim bu kareden sizlere de ulaşıyor. Onlarla tanıştığım için ne kadar onur duyduğumu bir kez daha söylemek istiyorum."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız