Bergüzar Korel: Elimden geleni yapacağım

Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya önceki akşam Cahide’deydi. Korel sosyal medyada yankı uyandıran videosu hakkında ilk kez konuştu.

Haberler 08.03.2018 - 11:19

Mekan çıkışı soruları yanıtlayan Vatanım Sensin'in Azize'si Bergüzar Korel ile Fi-Çi'nin Duru'su Serenay Sarıkaya, “Kızlar gecesi yaptık. Uzun zamandan beri çok istiyorduk birlikte dışarı çıkmayı” dedi.

Sarıkaya dizisinin final yapmasının ardından önce ABD'de bulunan sevgilisi Kerem Bürsin'i ziyaret edeceği ardından ise tatile çıkacağını dile getirdi.

Gündemi sarsan çocuk istismarı haberlerinin ardından sosyal medyada yayınlandığı video sosyal medyayı sallayan Korel, konuyla ilgili “Devamı gelecek, elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu.

"SUSMAYI DEĞİL SES ÇIKARMAYI ÖĞRETİN" - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız