Bergüzar Korel'den hayranlarına çağrı: Yanıma gelin

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel, gizli bir şekilde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Yanıma gelip birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı olur" dedi.

Haberler 28.06.2021 - 16:19

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi için gün sayıyor. İki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor. Ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Korel, Instagram hesabından yayınladığı video ile hayranlarına ricada bulundu. Ünlü oyuncu gizli bir şekilde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

"BU BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR"

38 yaşındaki Korel, "Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor" dedi.
"Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam" diyerek hayranlarına seslenen Korel, "İnsan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın... Ne dersiniz?" diye konuştu.
Korel ve Ergenç çifti, bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız