Branson: Yenilirsen gelir hostesim olursun

Virgin Group'un sahibi Richard Branson, eskiden müzik sektöründe birlikte çalıştığı rakip havayolu sahibi Tohy Fernandes'e Formula 1 yarışlarında meydan okudu... Fernandes kaybederse Virgin'a hosteslik yapacak.

Haberler 16.12.2009 - 15:09

Virgin Group'un sahibi Richard Branson, havacılık rakibi Tony Fernandes'e meydan okudu. İkili salı günü Formula 1 düellosuna çıkacak. Kaybeden ise havayolu hostesi kılığına bürünecek.

Bir zamanlar Branson'ın müzik işinde çalışmış olan AirAsia'dan Fernandes geçen hafta Malezya destekli Lotus F1 Racing takımının Branson'ın Virgin Racing'ini yenmek zorunda olduğunu söylemişti.

Fernandes, "Bir numara olmalı ve Branson'ı geçmeliyiz aksi taktirde istifa edip kendimi öldürürüm" demişti.

Branson ise buna karşılık daha acı verici bir alternatif sundu: "Müzikal bir geçmişe sahip olarak sanırım cenaze müziğini seçebiliriz. Ama Tony'yi çok severim ve kendisini öldürmesini istemem. Aynı zamanda onu yenmek de isteriz. Belki başka bir mücadele yolu bulabiliriz. Onun bir havayolu var, bizim bir havayolumuz var. Eğer onu yenersek gelip bizim havayolumuzda hostes olarak çalışabilir. Hostes kıyafetlerimiz muhteşemdir."

Branson bu düellonun çok arkadaşça ve eğlenceli olduğunu dile getirdi. Branson, "Markamız için Formula 1'e dahil olmak çok iyi. Formula 1 seksi bir şeytan ve biz onu daha seksi hale getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız