Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın ailesi dört kuşak bir arada

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas'ın aile yemeğinde 102 yaşındaki efsanevi oyuncu Kirk Douglas ile Michael Douglas'ın 20 aylık torunu Luca bir araya geldi.

Haberler ntv.com.tr 20.08.2019 - 13:08

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas, geniş aileleriyle hafta sonu bir araya gelerek öğle yemeği yedi. Buluşmada 20 aylık ve 102 yaşındaki aile üyeleri bir aradaydı.  

Dört kuşağı bir araya getiren Beverly Hills’teki öğle yemeği buluşmasında, Michael Douglas’ın efsanesi Hollywood oyuncusu olan babası Kirk Douglas (102) da yer aldı.

Michael Douglas’ın 24 yaşındaki yeğeni Kelsey Douglas, aile buluşmasından fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı.
Kirk Douglas ile Kelsey Douglas
Douglas’ların aile yemeğinde Catherine Zeta Jones (49) ile Michael Douglas’a (74) çocukları Dylan (19) ve Carys (16) de eşlik etti.
Yemeğin en genç katılımcısı, Michael Douglas’ın önceki evliliğinden olan kızı Cameron Douglas’ın (40) 20 aylık kızı Luca idi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız