‘Dedemin sarayında evlenmek istiyorum’

Sultan 2’nci Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu düğününün Dolmabahçe Sarayı’nda olmasını istediğini söyledi.

Haberler 06.08.2012 - 08:05

Osmanlı Padişahı Sultan 2’nci Abdülhamid’in 5’inci kuşaktan torunu Sultan Nilhan Osmanoğlu, milletvekillerine e-posta göndererek, Eylül ayında yapmayı planladıkları düğününü “Dedemin sarayı” dediği Dolmabahçe’de yapmak istediğini söyledi.

Vatan gazetesinin haberine göre Osmanoğlu e-postada şunları yazdı, “Ben, Sultan 2. Abdülhamid Han’ın 5’inci kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu. Af Yasası’ndan yararlanıp Türkiye’ye yerleşmiş ilk Hanedan ailesiyiz ve dünya genelinde yaşayan 17 sultandan biri olma şerefine nailim.

Allah kısmet ederse, Eylül ayında evleniyorum. Bilmiyorum bu e-postadann Beyefendinin (Başbakan’ı kastediyor) ne kadar haberi olur ama sizden ricam lütfen kendilerine düğünümüzü dedelerimizin sarayı olan Dolmabahçe Sarayı’nda yapma isteğimizi bildirin.

Bu sadece bir düğün değil, bizim için iadei-itibar olacaktır."

Sultan Nilhan Osmanoğlu, Yıldız-Çadır Köşkü’nün bahçesinde Mehmet Behlül Vatansever ile nişanlanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız