Dünyanın en pahalı siber suçlusu Maksim Viktorovich Yakubets evlendi

ABD’nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu Rus bilgisayar korsanı Maksim Viktorovich Yakubets, Moskova’da görkemli bir düğün yaparak adeta FBI’a meydan okudu.

Haberler 14.12.2019 - 09:49

ABD ve İngiltere başta olmak üzere 43 ülkede bankalara siber saldırılar düzenleyen, son 10 yılın en büyük bankacılık dolandırıcılığına imza atarak en az 100 milyon dolarlık vurgun yapan Rusya merkezli siber korsan şebekesinin lideri Maksim Viktorovich Yakubets, Moskova'daki hayatından görüntüler sızdırmaya başladı. 

350 BİN DOLARLIK DÜĞÜN 

ABD’nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu dünyanın en pahalı siber suçlusu olan Yakubets'in, en son Moskova’da bir golf kulubünde yaptığı 350 bin dolarlık düğün fotoğrafları yayınlandı.

Evil Corp hack grubunun lideri Maksim Yakubets Bugat takma ismi ile biliniyor 

ESKİ AJANIN KIZIYLA EVLENDİ

Yakubets’in evlendiği Alyona Benderskaya’nın ise eski Rus istihbaratı (FBS) ajanının kızı olduğu ortaya çıktı.

YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ

Düğün kareleriyle FBI’a adeta nispet yapan Maksim Yakubets, fotoğraflarda özellikle yüzünü göstermedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız