Eşinin ölümünü Twitter’da öğrendi

Ölümcül  trafik kazası hakkındaki bilgiyi Twitter’dan paylaşan bir kadın, aracın içindeki kişinin eşi olduğunu sonradan fark etti.

Haberler 05.12.2013 - 16:37

ABD’nin Washington eyaletinde yaşayan Caran Johnson, Twitter üzerinden eşinin ölümüne tanık oldu.

Johnson, bölgedeki kaza haberlerini Twitter üzerinde paylaşan polis biriminin “Otoyolda kaza oldu, bir kişi öldü” tweet’ini paylaştı. Kaza için ‘çok korkunç’ yorumunu yapan Johnson bir anda şüphelenmeye başladı.

Johnson, “Panik olmamaya çalışıyorum ama eşim işten erken ayrılmıştı ve eve gitmek için o yolu kullanıyor. Şimdi telefonunu da açmıyor” yazdı.

Evde çocuklarının beklediğini belirten Johnson, kısa süre sonra kazada hayatını kaybeden kişinin eşi Craig Johnson olduğunu öğrendi. 47 yaşındaki Johnson’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız