First Lady ikinci el elbiseyle...

Obama'nın eşi First Lady Michelle Obama, Noel kutlamasında tasarımcı Norman Norelli imzalı 1950'lerden kalma 2 bin 500 dolara satın alınan siyah dantelli vintage elbiseyi giydi.

Haberler 19.12.2010 - 14:02

ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, Washington’daki Noel kutlamasında herkesi şaşırttı.

First Lady'nin üzerinde Amerikalı tasarımcı Norman Norelli imzalı 1950'lerden kalma, 2 bin 500 dolara satın alınan siyah dantelli vintage elbise vardı.

Obama ile birlikte çocukları kabul ederek onlara hediyeler veren Michelle Obama, noel töreninde söylenen şarkılara da eşlik etti.

Michelle Obama, yakın tarihte böyle bir törende vintage elbise giyen ilk başkan eşi oldu.

ABD medyasının görüştüğü elbisenin alındığı "New York Vintage" mağazası sahiplerinden Jon Schneck, Vogue dergisi tarafından dünyanın en iyi giyinen kadını seçilen Michelle Obama'nın seçiminden onur duyduklarını, bunun dışında başka elbiseleri de First Lady'nin gelecek yıl giymesi için düzenlendiğini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız