Formalı safari hayatına mal oldu

Newcastle United taraftarı İngiliz adamın trajik ölümü ülkesinde günün konusu oldu.

Haberler 03.03.2015 - 15:03

Eşiyle 10'uncu evlilik yıldönümünü Tanzanya'da kutlama kararı alan John Kearsley'in romatik tatili kabusa dönüştü. Eşi Doreen ile birlikte safariye giden 38 yaşındaki adam, üzerindeki Newcastle formasıyla aynı renklere sahip zebra tarafından öldürüldü.

İngiltere'de yayın yapan Sunday Sports gazetesinde yer alan haberde, otopsi raporunda kanında uyuşturucu maddeye rastlandığı iddia edilen Kearsley'in  gezi boyunca alkollü olduğu ve giydiği formanın orjinal olmadığı bilgisine yer verildi.
6 YIL ÖNCE DE AYNISI YAŞANMIŞTI

Kearsley'in başına gelen ile neredeyse tıpatıp aynı bir olay daha önce 2009 yılında başka bir Newcastle United taraftarının başına gelmişti. O taraftar da bir zebranın saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız