Hailey Baldwin'den 500 bin dolarlık yüzükle kapak pozu

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'la geçen ay nişanlanan ABD'li model Hailey Baldwin, 500 bin dolarlık nişan yüzüğüyle dergiye kapak oldu.

Haberler 25.08.2018 - 13:56

Geçen ay ünlü şarkıcı Justin Bieber’la Bahamalar’da sürpriz bir şekilde nişanlanan ABD’li model Hailey Baldwin, Vogue dergisinin Meksika edisyonuna kapak oldu.

Bieber’ın kendisine hediye ettiği 500 bin dolar değerindeki nişan yüzüğünü parmağından çıkarmayan Baldwin, dergi kapağında da yüzüğünü ön planda tutan pozuyla yer aldı.

24 yaşındaki Bieber ile 21 yaşındaki Baldwin eski sevgiliydi.

Selena Gomez ile bir dargın bir barışık ilişkisi 6 yıldır devam eden Justin Bieber son ayrılık sonrası eski sevgilisi Hailey Baldwin ile barışmış ve ona evlenme teklif etmişti.
Bieber, nişan sonrasında sosyal medyadan ilan-ı aşk ederek, "Kalbim tamamen senin ve sen her zaman önceliğim olacaksın" ifadesini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız