Harun Kolçak'ın sağlık durumu nasıl? (Hastaneden açıklama)

Hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'ın sağlık durumu nasıl? Baba Eşref Kolçak'tan sonra ilk resmi açıklama hastaneden yapıldı: Yoğun bakımda tedavi devam ediyor.

Haberler Anadolu Ajansı 23.06.2016 - 14:40

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Şarkıcı Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, dün hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki şarkıcının sağlık durumu için "Durumu çok ağır" dedi. Bugün ise ilk resmi bilgi geldi.

"SOLUNUM SIKINTISIYLA GELDİ"

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Kolçak'ın 21 Haziran'da şiddetli karın ağrısı ve solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldığı belirtilerek, 22 Haziran'da Genel Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edildiği kaydedildi.

"AMELİYATA ALINDI"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, Kolçak'ın sağlık durumuna ilişkin, "Harun Kolçak, hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde, mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ

Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen hastanemiz yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız