Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz hasret giderdi

Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde buluştu.

Haberler 16.08.2017 - 16:06

Son olarak İçerde dizisinde Melek karakterine hayat veren Bensu Soral ve Bodrum Masalı'nda rol alan Dilan Çiçek Deniz tatillerini noktalayarak Türkiye'ye döndü.

Tatil programları nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini söyleyen 26 yaşındaki Soral ve Deniz, Cantinery adlı mekanda uzun süre sohbet etti. Ardından objektiflere poz veren ikili, araçlarına binip AVM’den ayrıldı.
Miss Turkey 2014 ikinci güzeli seçilen 21 yaşındaki Deniz, Robert Redford, Kirk Douglas, Anne Hathaway ve Katharine Hepburn gibi ünlü isimlerin mezun olduğu American Academy of Dramatic Arts’a kabul edilerek oyunculuk eğitimi almıştı. Deniz ardından İspanya tatilini tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız