Hülya Avşar'dan sette spor alanı şartı

Yıllar sonra bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, "Sette beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kuralmasını istedim. Kendi lüksümden bu saatten sonra ödün vermeyeceğim" dedi.

Haberler 08.01.2021 - 08:30

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Hülya Avşar, önceki Bebek trafiğinde görüntülendi. Avşar, gazetecilerle röportaj yaptığı sırada kızı Zehra ile ilgili bir gafa imza attı.

GÜLDÜREN GAF

Avşar, kızı Zehra'nın uzaktan eğitim alacağını söylemek isterken, "Uzaktan kumanda" demesi herkesi kahkahaya boğdu.

KURAL VE İSTEKLER

Pandeminin kendisine mesleki anlamda pek çok şeyi özlettiğini ifade eden Avşar, yapım şirketiyle anlaşmadan önce birçok kural ve istekte bulunduğu haberlerine de açıklık getirdi.

"HAMLAŞMAKTAN KORKUYORUM"

Avşar, "İnsani kurallar. Onların dışında çalışmam çok zor. Dizide beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kuralmasını istedim. Spordan vazgeçemiyorum napayım. Hamlaşmaktan korkuyorum ondan böyle bir isteğim oldu. Kendi lüksümden bu saatten sonra ödün vermeyeceğim" dedi.

Türksat 5A uzaya fırlatıldı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız