Jeff Bezos yeni malikanesine taşınıyor

Dünyanın en pahalı boşanmasına imza atan Amazon’un CEO’su Jeff Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez ile yaşayacağı 11 yatak odalı ve 25 banyolu yeni malikanesine yerleşmek üzere harekete geçti.

Haberler 08.11.2019 - 10:52

37 milyar dolar tazminat ödeyerek 48 yaşındaki MacKenzie Bezos’tan boşanan ve buna rağmen hala dünyanın en zengin insanı kabul edilen Jeff Bezos (55) yeni hayatına başlamak için acele ediyor. 

3 YIL ÖNCE SATIN ALDI

Eski sunucu Lauren Sanchez (49) ile aşk yaşayan Bezos, yeni malikanesine taşınmaya karar verdi. 112 milyar dolar servete sahip olan işinsanı, 3 yıl önce ABD'nin başkenti Washington'da aldığı iki malikanenin birliştirme tadilatlarının tamamlanması talimatını verdi.
Fotoğraf: AP

Malikaneye bir an önce sevgilisiyle yerleşmek isteyen Bezos, evin planlanandan daha erken teslim edilmesini istedi. 23 milyon dolarlık malikanenin 11 yatak odası, 25 banyosu ve 2 kütüphanesi var.

MacKenzie Bezos 37 milyar Dolar'lık servetini ne yapacak?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız