Jennifer Garner: Mutlu olmaları için her şeye sahip olmaları gerekmiyor

Eski eşi Ben Affleck’le, çocuklarına örnek olmak istediklerini belirten Jennifer Garner, aile hayatlarına dikkat çekerek, “Bizler de herkes gibiyiz” dedi.

Haberler 15.03.2019 - 09:42

Jennifer Garner, Heat dergisine verdiği samimi röportajda kapalı kapılar ardındaki aile hayatlarının herkes gibi olduğunu söyledi.

Hollywood’un yıldız ismi, eski eşi Ben Affleckle birlikte, çocuklarına örnek bir anne-baba olmak istediklerinin altını çizerek, “Bizler de herkes gibi bir aileyiz. Çocuklarımla bol bol zaman geçiriyorum ve onlarla eğleniyorum” dedi.
Ünlü yıldızların Violet Anne, Samuel Garner ve Seraphina Rose Elizabeth isimli 3 çocukları var.
Ailenin kendisi için her şeyden önde olduğunu söyleyen Garner, “Çocuklarıma, mutlu olmaları için her şeye sahip olmaları gerekmediğini öğretmeye çalışıyorum. Ayrılmış olsak da çocuklarımın babası benim için çok önemli. İki Oscar kazandı. Oyunculuk yönü mükemmel” şeklinde konuştu.

2005'te nikah masasına oturan çift 2015'te ayrılık kararı aldı ve geçtiğimiz yıl resmi olarak boşanma başvurusunda bulundu. Uzun yıllardır alkol bağımlılığı sebebiyle tedavi olan Ben Affleck, rehabilitasyon merkezine yatmadan önce Playboy modeli Shauna Sexton ile görüntülenince eleştirilerin hedefi oldu.  Buna rağmen  3 çocuğunun babasını tedaviye kendisi götüren Jennifer Garner, "Bunu sadece çocuklarım için yaptım" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız