Kenan Doğulu: Beş yılbaşı önce hayatım değişti

Şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile beş yılbaşı önce tanıştıklarını ve bunun hayatının en önemli sürprizi olduğunu ifade etti.

Haberler 28.12.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 28.12.2017 - 09:31

Youtube kanalı için yılbaşına özel bir içerik hazırlayan Kenan Doğulu, soru-cevap videosunda “Geçen yılbaşından bu yana hayatınızda neler değişti?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Geçen yılbaşından bu yana değil ama beş yılbaşı önce Beren’le (Saat) tanıştım, o hayatımın en önemli sürprizlerinden biriydi. Geçen seneyle pek aram yok, tatsız buldum.”

"TOMBALA OYNAR TELEVİZYON SEYREDERİZ"

43 yaşındaki Doğulu, “Yılbaşı akşamları olmazsa olmazlarınız neler?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Yıllardır her sene annemin yanına gitmeye özen gösteririm. Kardeşlerim Ozan ve Canan da aynı şekilde. Bir arada olmayı severiz. Tombalalar oynar, televizyon seyrederiz.”

DOĞULU'NUN BABADAN KALMA PLAK KOLEKSİYONU - İZLE

MUTFAK KAPISINDAN ÇIKTI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız