Kenan Doğulu: Bitcoin almadığıma pişmanım

Marka 2017’nin konukları arasında olan şarkıcı Kenan Doğulu 'Pişmanlık' sorusuna Bitcoin espirisiyle cevap verdi.

Haberler 16.12.2017 - 09:02

İki gün süren Marka 2017 Konferansı’nın kapanışını Kenan Doğulu yaptı. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan neden uzak durduğunu şu sözlerle anlattı: “Sosyal medyanın adabı oturduğu zaman daha güzel olur. Nezaket dışı, empatiden uzak yorumlar çok var. İnsanlar, arkadaşınmış gibi bir samimiyetle bazen kafa göz dalabiliyorlar, o da tadımı kaçırıyor. Hem kendimin hem de sevdiklerimin incinmesinden korkuyorum.”
“Pişmanlık duyduğun ne var?” sorusu üzerine “Bitcoin almadığıma pişmanım” diyerek espri yapan şarkıcı, zamanında yurtdışından gelen proje tekliflerini kabul etmediği için pişmanlık duyduğunu söyledi: “Aslında keşke müzikten başka hiçbir işe girmeseydim dediğim zamanlarım çok oldu.
Yurtdışına açılmakla ilgili projelerde kendimi hırssız buldum. Birçok teklif geldi yabancı prodüktörlerden. Büyük starlardan beste almak isteyenler, düetler falan. Yavaş davrandım, çok vaktim varmış gibi ama ders almayı öğrendim.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız