Kubilay Aka ile Minay Daner ilişkisi nasıl başladı? (Set aşkları)

Dizi setinde tanışıp aşık olan çiftlerden Miray Daner ve Kubilay Aka el ele görütnülendi. Çukur'un Celasun'u ilişkilerinin nasıl başladığını açıkladı.

Haberler 22.08.2018 - 10:18

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vatanım Sensin'de Hilal’i canlandıran Miray Daner (19) ile Kemal karakterine hayat veren Kubilay Aka (23) sette başlayan aşkları hakkında ilk kez konuştu. Aka, Çukur'a transfer olmasına rağmen yapım şirketi istemediği için ilişkilerini 2 yıl saklayan genç çift önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Çukur'u Celasun'u “Birlikte çalıştığımız dönemde Miray’dan etkilenmiştim. Bir gün canıma tak etti ve gerekli adımı attım. Miray karşılık verince dünyalar benim oldu” dedi.
Çift “En büyük hayaliniz ne?” sorusuna “Bir filmde birlikte rol almak” yanıtını verdi. Miray Daner bayramın birinci günü sevgilisinin ailesini ziyarete gitti. Kubilay Aka da Miray Daner’in annesiyle tanıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız