Liv Tyler’in bebeği dünyaya geldi

ABD'li oyuncu Liv Tyler üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Menajer David Gardner'dan olan kızına Lula Rose adını verdi.

Haberler ntv.com.tr 11.07.2016 - 15:03

Yüzüklerin Efendisi filmiyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Liv Tyler, erkek arkadaşı, menajer David Gardner'dan olan bebeğini dünyaya getirdi. Kızına Lula Rose Gardner adını veren Tyler, bebeğinin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Aerosmith grubunun solisti Steven Tyler’ın kızı olan 39 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Merhaba! İşte güzel kızımız. Lula Rose Gardner. Çok mutluyuz. Kalbimiz sevgiden patlamak üzere” yazdı.

"ANNESİNE BENZİYOR"

Gardner da aynı fotoğrafı paylaşarak “Muhteşem kızımız geldi. İnanılmaz güzel, sağlıklı ve şükürler olsun ki annesine benziyor” notunu düştü.

BEYAZ DANTEL BATTANİYEYLE ÖRTTÜLER

Çiftin yeni doğan bebekleriyle birlikte hastaneden New York’taki evlerine giderken verdikleri mutluluk pozları dikkat çekti. Yeni doğan bebeklerini beyaz dantel bir battaniyeye sardıkları görüldü.  

DOĞUM SONRASI ŞIKLIĞI

Liv Tyler’in siyaz, beyaz ve kırmızı karışımı elbisesiyle doğumdan çıkar çıkmaz bile şıklığından taviz vermediği yorumları yapıldı.

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

Royston Langdon ile olan evliliğinden 11 yaşında Milo adlı bir oğlu bulunan Tyler’in, David Gardner'dan 16 aylık Sailor adında bir çocuğu daha bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız