'Madonna sıradan biri'

Aşkları hakkında ilk kez konuşan Madonna'nın yeni erkek arkadaşı, popun kraliçesi için "O da diğer tüm kadınlar gibi." dedi.

Haberler 03.12.2010 - 10:19

52 yaşındaki Madonna'nın kendinden 28 yaş küçük sevgilisi Brahim Zaibat şarkıcıyla yaşadıkları tutkulu aşka dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birden fazlasıyla göz önünde kaldığını söyleyen dansçı süperstarla bir geleceği olabileceğini düşünüyor.

İlk kez 22 Eylül'de Madonna'nın New York'taki yeni hazır giyim markasının tanıtımında yer aldığında tanıştıklarını anlatan Zaibat, "Bir canavarla tanışmak gibi değildi. Tabii ki sıradışı işler yapıyor ama o da diğer tüm kadınlar gibi sadece bir kadın." dedi.

Tanışmalarının ardından olayların hızla gelişmediğini ifade eden dansçı, her şeyin sırasıyla yaşandığını söyledi. Genç adam çocukken Madonna hayranı olmasa da onun yaptığı tüm şarkıları dinlemiş.

"Aramızdaki en büyük ortak nokta dans tutkusu." diyen Zaibat, yeni ilişkisi sonrası gelen ani ilgiden ve fakir bir aileden geldiğine dair çıkan yalan haberlerden şikayetçi.

28 YAŞ VE DİN FARKI
İkili birlikte olmaya başladığında aradaki yaş ve inanç farkı nedeniyle şaşıranlar olmuştu. Madonna Yahudilik'in bir kolu olan Kabala'yı takip ediyor, Zaibat ise dindar bir Müslüman olarak biliniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız