Nimet Çubukçu boşandı

Ak Parti İstanbul Milletvekili Nimet Çubukçu 25 yıllık eşi Birol Çubukçu’dan boşandı.

Haberler 15.07.2011 - 10:02

Geçtiğimiz dönem ilk kadın Milli Eğitim Bakanı olarak kabinede yer alan, 62. hükümette de kabine dışında kalan Nimet Çubukçu eşinden boşandı.

Dün avukatı Süleyman Balcı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvurarak, bir çocuğunun babası Birol Çubukçu’ya boşanma davası açan Çubukçu’nun talebi hemen işleme konularak, davayı açtıktan 2 saat sonra gizlice Sarıyer Adliyesi’ne geldi.

Milliyetin haberine göre, Çubukçu’nun, avukatı Balcı’yla hazır bulunduğu duruşmada, muhasebecilik yapan Birol Çubukçu da vekili Şevket Cankur’la yer aldı. Mahkeme aynı gün Çubukçu çiftini boşadı. Mal paylaşımıyla ilgili protokol yapan çiftin, 22 yaşında Çağrı isimli bir çocukları bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız