One Direction yıllar sonra Instagram'a döndü

Dünyaca ünlü pop müzik grubu One Direction, yıllar sonra Instagram'a yeniden dönüşleriyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Haberler ntv.com.tr 23.07.2020 - 08:14

İngiliz müzik grubu One Direction Instagram’a geri döndü. En son Instagram paylaşımını 2016’da yapan grubun hesabındaki hareketlilik hayranlarını heyecanlandırdı. Grup, 10’uncu yıllarını Instagram’da kutladı.

Dünyaca ünlü pop müzik grubu, 2015’te dağılmasının ardından yeniden bir araya gelmişiti. Dağılmanın ardından her biri solo olarak kariyerlerine devam eden Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson ve Niall Horan yeniden bir araya gelirken, grubu dağılmasından önce terk eden Zayn Malik, yeniden birleşmede yer almadı.
Malik, Mart 2015’te yılının “Spot ışıklarından uzak kalmak istiyorum, 22 yaşında normal bir insanın yaşadığı gibi bir hayat yaşamak istiyorum” diyerek One Direction'ı bırakmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız