Pamela Anderson ile 12 gün evli kalan Jon Peters: Yaşlı bir ahmak gibi hissediyorum

Jon Peters, 12 gün evli kaldığı Pamela Anderson’ın 200 bin dolar’lık borcunu ödediğini ve gardırobunu yenilediğini anlattı

Haberler 12.02.2020 - 12:21

Pamela Anderson (52) ile 12 günlük evliliğin ardından şubat ayının başına ayrılma kararı alan Jon Peters (74) sessizliğini bozdu. Page Six’e konuşan yapımcı Anderson’ın 200 bin dolar’lık (yaklaşık 1.2 milyon TL) borcunu ödediğini ve gardırobunu yenilediğini iddia etti. 

"HER ŞEY YALANDI"

Hiçbir zaman aynı çatı altında yaşamayan çiftten Peters, "Onun söylediği her şey yalandı. Kendimi yaşlı bir ahmak gibi hissediyorum. Ona kollarımı açtım, hayatıma aldım ve yıllarca sevdim. Üzülmesin diye borçlarını kapattım ve yeni kıyafetler aldım" dedi.

"APTAL GELDİM APTAL GİDİYORUM"

Anderson’ın kendisine telefonda evlenme teklif ettiğini belirten Peters, “Bana o mesajı attığında hayallerim gerçekleşiyor sandım. Aslında bir başkasıyla nişanlıydım ama kabul ettim. Onun için her şeyi bıraktım ve aldığım teşekkür de bu oldu. Dünyaya aptal geldim, aptal gidiyorum” ifadelerini kullandı.

"KOMİK İDDİALAR"

Anderson tarafından yapılan basın açıklamasındaysa, Peters’ın iddialarının komik bulunduğu sözlerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız