Paparazziler yokmuş gibi!

Ünlü şarkıcı, sevgilisiyle paparazzilere aldırmadan işte böyle öpüştü!

Haberler 30.03.2011 - 09:56

Christina Aguilera ve erkek arkadaşı Matt Rutler, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Los Angeles kentindeki bir restoranda yemek yedi. Alkollü oldukları gözlenen ikili, yemekten sonra bindikleri otomobilde paparazzilere aldırmadan öpüştü.

Önümüzdeki ay 34 yaşındaki kocası Jordan Bratman’dan boşanacak olan Aguilera, müzisyen ve yapımcı asistanı Rutler’la “Burlesque” filminin setinde tanışmıştı.

YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDECEK
Aguilera , NBC’de 26 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak yarışmaya katılanları çalıştıracak.

"The Voice" (Ses) adlı televizyon programının kendisi için yeni bir sayfa açacağını düşünen şarkıcı, yeni sesler dinleyip, geleceğin ünlü şarkıcılarını keşfedecek olmaktan mutlu olduğunu açıklamıştı.

Programda Aguilera’nın dışında Blake Shelton, Cee Lo Green ve Adam Levine de çalıştırıcı olarak yer alacak. Programın tanıtımı, çekimlerin yapılacağı Los Angeles’taki stüdyoda yapıldı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız