Patronunuza ne hissettiğinizi söylemek iyi gelir

İngiliz Psikoloji Birliği'nin yaptığı bir araştırmaya göre çalışanların patronlarına geri bildirimde bulunması onları mutlu ve sağlıklı yapıyor.

Haberler 13.01.2010 - 17:22

Psikologlar patronlara geri bildirimde bulunan çalışanların kendisini daha mutlu, sağlıklı ve stresten arınmış hissettiğini iddia etti.

İngiliz Psikoloji Topluluğu'nun Brighton'da düzenlediği çalışanlar ve patronların arasındaki ilişkiyi inceleyen konferans bu ilişkinin genelde stres yarattığını ortaya koydu.

İş Yerinde Sağlık Eğitimi kuruluşundan Emma Donaldson-Feilder'in hazırladığı ve 150 patron ile 500 çalışanla yapılan araştırma, patronların geri bildirim aldığı zaman tarzlarını değiştirdiğini ve daha efektif olduğunu gözler önüne serdi.

Araştırma ayrıca çalışanlarından geri besleme almayan patronların yönetim şeklinde bir değişime gitmediğini gösterdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız