Prenses Charlene evlilik yıl dönümünde de saraya dönmedi

Prenses Charlene, bir süredir haklarında boşanacakları yolunda iddialar bulanan Monako Prensi Albert'i evlilik yıl dönümlerinde de yalnız bıraktı.

Haberler 11.10.2021 - 11:29

Monako Prensi Albert (63) ile Prenses Charlene'in (43) evliliğindeki kriz sürüyor. Prens galalara eşi olmadan katılırken, Prenses Charlene, yılın başında gittiği ülkesi Güney Afrika'da kalmaya devam ediyor. 6 aydır eşinin yanında olmayan Prenses'in en son bu hafta dönmesi bekleniyordu.

Öyle ki Kraliyet, çiftin 10'uncu evlilik yıldönümü şerefine bu hafta 15 bin hatıra parası bastırdı. Ancak Prenses, ciddi bir enfeksiyon geçirdiği için ikinci kez ameliyata girdiğini açıklayarak dönüşünü erteledi.

‘O Ses Almanya’ya Türk yarışmacı damga vurdu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız