Sarah Palin Fox News'a yorumcu oluyor

Eski Alaska Valisi ve 2008 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı adayı Palin, Fox News'ta haberleri yorumlayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 12.01.2010 - 11:47

ABD'de, eski Alaska Valisi ve 2008 başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday John McCain'in başkan yardımcısı adayı Sarah Palin, Amerikan televizyon kanalı Fox News'da yorumculuk yapacak.

Palin, kanalla imzaladığı çok yıllı anlaşma çerçevesinde düzenli olarak siyasi yorum ve analizlerde bulunacak.

Eski Alaska Valisi ayrıca Amerikalıların gerçek yaşam hikayelerine yer veren "Gerçek Amerikan Hikayeleri" adlı programın bazı bölümlerinin sunuculuğunu üstlenecek.

Kanaldan yapılan açıklamada, "Palin, siyasi yelpazenin her iki tarafındaki herkesi büyüledi ve onun dinamik sesini Fox News'a dahil etmekten heyecan duyuyoruz" denildi.

Palin de kanalın internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Fox News ekibine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız