Şükran Ovalı köpeğe yuva arıyor

Şükran Ovalı, Alanya’dan İstanbul’a getirdiği sokak köpeği için yuva arıyor. Ovalı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Kurtardığın bir can hayatını güzelleştirecek" dedi.

Haberler 06.04.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 06.04.2018 - 09:37

Ölen köpeği Çilli’den sonra hazır olmadığı için kendisinin bakamayacağını söyleyen Şükran Ovalı, Instagram’da fotoğraf paylaşarak takipçilerine seslendi.

33 yaşındaki Ovalı şu ifadeleri kullandı: "Güzel yavruyu Alanya'dan İstanbul’a getirdim. Bütün testleri yaptı, şükür çok sağlıklı. Kısır değil, daha 1 yaşında bile olmayan bu yavru erkek... Yuva arıyorum bir çocuk bakımından farksız olduğunun bilincinde olan, sevgi vericek, bir yuva. Ben neden almıyorum? Çünkü: Çilli'nin gidişinden sonra hazır değilim... Güzel haberi bekliyorum... Unutma kurtardığın bir can hayatını güzelleştirecek"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız