Tolga Sarıtaş ve Star TV'ye ödül

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından organize edilen “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında düzenlenmekte olan “Türkiye Gençlik Ödülleri” dün gece sahiplerini buldu.

Haberler 17.05.2017 - 11:37 Son Güncelleme : 17.05.2017 - 11:38

23 Kategoride 4.506,987 oy kullanılarak pek çok marka ve başarılı ismi "En İyi" ödülü ile buluşturan Türkiye Gençlik Ödülleri töreni, dün gece Grand Pera Emek Salonu'nda gerçekleşti.

Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında 22.185 oy alarak Türkiye'nin "En İyi TV Kanalı" olan Star TV, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Altın Palmiye Ödülleri'nde kazandığı "Yılın TV Kanalı" ve "Yılın Kadın Haber Sunucusu" ödülü ile sezondaki başarısını taçlandırmıştı.
EN İYİ ERKEK DİZİ OYUNCUSU TOLGA SARITAŞ

Üst üste kazandığı gün birincilikleri ile Pazartesi geceleri seyirciyi Star ekranı başına çeken "Söz" dizisindeki başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Tolga Sarıtaş, halk oylamasında 213.314 oy alarak 'En İyi Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü almaya hak kazandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız