Vanessa Bryant, Kobe Bryant adına hizmet veren vakfa kızı Gianna'nın adını da ekledi

NBA yıldızı Kobe Bryant'ın lakabı Mamba adını taşıyan spor vakfına, helikopter kazasında babasıyla birlikte hayatını kaybeden 13 yaşındaki Gianna'nın lakabı Mambacita da verildi.

Haberler ntv.com.tr 14.02.2020 - 15:04 Son Güncelleme : 14.02.2020 - 15:05

Vanessa Bryant (37), NBA yıldızı Kobe Bryant ile 13 yaşındaki kızı Gianna’nın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından bir isim değişikliğine gitti.

41 yaşında hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın ‘Mamba’ lakabıyla hizmet veren spor vakfının adına, Gianna’nın lakabı olan ‘Mambacita da eklendi. Böylece Mamba Spor Vakfı’nın adı, Mamba & Mambacita Spor Vakfı’na dönüştü.

Vanessa Bryant, değişim haberini, sosyal medya hesabında eşi ve genç bir basketbolcu olarak eğitim alan kızının forma numaralarına atıf yaparak, “Artık 24 numara ve 2 numara olmadığından Mamba Spor Vakfı’nı, Mamba & Mambacita Spor Vakfı olarak güncelliyoruz” ifadesini kullandı.

Genç sporculara destek olan vakıf, bugüne dek yüzlerce kıdemli sporcu kadar 10 binden fazla çocuğa yardım etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız