Woods'un evinden hastaneye giden sarışın...

Özel hayatıyla magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Tiger Woods'un evinden, kimliği henüz bilinmeyen bir kadın hastaneye kaldırıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 08.12.2009 - 17:09

Özel hayatıyla magazin dünyasının gündemini meşgul eden Amerikalı golf oyuncusu Tiger Woods'un evinden, kimliği henüz bilinmeyen bir kadının hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

İlişkili Haberler


Orlando'daki yerel televizyon kanalları, Woods'un Florida'daki evinden telefonla ambulans çağrıldığını, kimliği bilinmeyen sarışın bir kadının ambulansla hastaneye götürüldüğünü belirttiler.

Kadının daha sonra hastanede, sedye üzerindeyken görüntülendiği, ancak kimliği hakkında bir bilgiye ulaşılamadığı kaydedildi.

Evinin önünde geç bir saatte yaptığı kazanın ardından özel hayatıyla ilgili birçok söylentiye konu olan Tiger Woods, hayal kırıklığına uğrattığı için ailesinden özür dilemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız