Yönetmen Onur Ünlü'den oyuncu Hazar Ergüçlü'ye evlilik teklifi

Yönetmen Onur Ünlü (46) ile kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi oyuncu Hazar Ergüçlü’nün evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Haberler 16.10.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 16.10.2019 - 11:56

Altın Portakal En İyi Senaryo ve Altın Portakal En İyi Yönetmen ödüllerinin sahibi Onur Ünlü'nün oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye evlenme teklif etmesi Google'da en çok aranan konular arasına girdi. Posta'dan Müge Dağıstanlı’nın haberine göre;
Hakan: Muhafız'da (The Protector) canlandırdığı Zeynep karakteriyle gündemde olan Hazar Ergüçlü (27), evlilik teklifini kabul etti.  Ünlü çift birliktelikleri boyunca aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

"GAZETELERDEN ÖĞRENDİM"

Onur Ünlü geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda, konuyla ilgili "Hazar’ın yaşını, arada kaç yaş fark olduğunu ben gazetelerden öğrendim. Bütün kalbimle söylüyorum ki oturup da yaş farkı hesabı yapmamıştım. Çünkü aklıma bile gelmedi. Çünkü Hazar’la birlikteyken buna ihtiyaç duymuyorsun. Hazar’da bütün bunların üstünde çok büyük şeyler var yani. Onlara tutulup kalıyorum zaten" demişti.

"ZEKASINA AŞIK OLDUM"

Hazar Ergüçlü ise sevgilisi yönetmen Onur Ünlü hakkında, "Zekasına aşık oldum. Birlikteyken en eğlendiğim insan Onur" diye konuşmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız