ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor

Türkiye’nin en iyi markalarının katılacağı ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri Volkswagen Arena’da 4-5 Aralık’ta gerçekleşecek. Her yıl on binlerce ziyaretçinin katıldığı etkinlik, 200’ün üzerinde markayla alışveriş ve leziz tatlarla renklenecek.

Haberler 26.11.2019 - 14:30

4-5 Aralık tarihlerinde düzenlenecek ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla bekleniyor. Yapı Kredi Bankası’nın ana sponsorluğunda ve Angelini, D&R, Giybi, Milka, Siemens ve WMF’in co-sponsorluğunda, Volkswagen Arena’da gerçekleşecek ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri'nde; ünlü isimlerin markaları, stil danışmanlığı, seçkin menüler ve ZUBİZU üyelerine özel ayrıcalıklar sizleri bekliyor.

Bu yıl yine ilgiyle takip edilen dünyaca ünlü markalara, tasarımcılara ve butik Türk markalarına ev sahipliği yapacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız