Mahkumlar hücrede bilgisayar yaptı

ABD'de bir hapishanede iki mahkum, çaldıkları parçaları birleştirerek hücrelerinde bir bilgisayar yaptı.

Haberler ntv.com.tr 13.04.2017 - 12:37

ABD'nin Ohio eyaletinde bulunan bir hapishanede mahkumlar tarafından yapılmış bir bilgisayar bulundu. Hapishanedeki iki mahkumun geri dönüşüm makinasının parçalarını çaldıkları ve bunu bilgasayara dönüştürdükleri ortaya çıktı. Teknik destek ekibinin hapishanenin internet kullanımını incelemesi sonucunda ortaya çıkartılan olayın 2015 yılında gerçekleştiği açıklandı.

İki mahkumun hapishanede görevli bir çalışanın şifresiyle internete bağlanması ve çalışanın aktif kullanımın olduğu saatlerde vardiyasının olmaması olayı ortaya çıkardı. Yetkililer bilgisayarda pornografik içeriklerin yanı sıra bilgisayarda silah ve uyuşturucu yapımına ait dökümanların da bulunduğunu açıkladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.