Dolar bugün kaç TL? (9 Şubat 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 9 Şubat 2021 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 09.02.2021 - 17:55

Merkez Bankası'nın, (TCMB) faizleri uzun süre sıkı tutacağı söylemine, faiz indirimlerinin bu yılın büyük bölümünde öngörülmediğini eklemesiyle birlikte TL'de değer kazancı sürüyor.

Ekonomistlerle düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal bugün, son haftalarda olduğu gibi bir kez daha fiyat istikrarı ve sıkı para politikasına vurgu yaptı.

Başkan Naci Ağbal'ın açıklamalarının ardından dolar/TL 7,08-7,09 seviyesinde; euro/TL ise 8,57 düzeyinde değerleniyor.

Erken bir faiz indirimi yapılmayacağı söylemleri ile kasım ayı başında 570 seviyesinde olan 5 yıl vadeli CDS'ler de 300 baz puanın altına gerilemiş durumda.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu belirterek, ABD'deki destek paketine ilişkin gelişmeler ve yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında aşılama çalışmalarının piyasaların odağında bulunduğunu kaydetti.

ARŞİV: ALTINDA DÜŞÜŞ SÜRECEK Mİ?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız