''İptal edilen Rusya tatillerinin ücreti geri alınabilir''

TÜSODER Yönetim Kurulu Üyesi Balkani, ''Rusya'da planlanan tatilin başlamasına 30 günden az süre kalmış olsa bile tüketiciler, tur düzenleyicisine iptal talebini iletebilir'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.12.2015 - 12:32

Rusya'da planlanan tatilin başlamasına 30 günden az süre kalmış olsa bile tüketicilerin, tur düzenleyicisine iptal talebini iletebileceği, başvurularının olumsuz yanıtlanması halinde tüketici hakem heyetlerine başvuru yapılarak ödemelerinin iadesinin istenebileceği bildirildi.

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Yönetim Kurulu Üyesi avukat Hasan Batuhan Balkani, Türkiye ile Rusya arasında yaşananların tatil planlayan tüketicileri olumsuz etkilediğini söyledi.

Türkiye'de hükümet yetkililerinin açıklamaları ve Rusya'nın giderek sertleşen üslubu nedeniyle tüketicilerin tatil paketlerini herhangi bir ceza bedeli ödemeden iptal edebileceğini ifade eden Balkani, tüketicilerin, başvurularının olumsuz yanıtlanması halinde tüketici hakem heyetlerine başvuru yaparak ödemelerinin iadesi isteyebileceğini kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız