Kıdem tazminatı fonu taslağı bakanlıklarda

Çalışma Bakanı Dinçer, Bilim Komisyonu tarafından hazırlanan Kıdem Tazminatı Fonu Kanunu taslağının, bakanlıklara gönderilerek, görüşlerinin istenildiğini belirtti.

Haberler Anadolu Ajansı 20.07.2009 - 12:32

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse'nin, kıdem tazminatının kaldırılacağına yönelik iddiaları gündeme getirdiği soru önergesine, yazılı yanıt verdi.

Dinçer, kıdem tazminatının; kimlere, hangi koşulların gerçekleşmesi halinde ve ne miktarda ödeneceğinin İş Kanununda düzenlendiğine işaret etti.

Dinçer, ''İşçi, İşveren ve Hükümeti temsilen 9 öğretim üyesinden oluşturulan Bilim Komisyonunca hazırlanan ve değerlendirilerek son şekli verilen Kıdem Tazminatı Fonu Kanunu Tasarısı ve gerekçesi, bakanlıklara gönderilerek, görüşleri istenilmiştir'' dedi.

Bakan Dinçer, konuyla ilgili değerlendirme çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Dinçer, 2004'te toplanan 9. Çalışma Meclisinin gündemine bu tasarının da alınarak, görüşüldüğünü anımsattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız