Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? Çiftçi destek ödemeleriyle ilgili açıklama

Çiftçi destek ödemeleriyle ilgili beklenen açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi duyurdu. Peki, tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak?

Haberler 27.01.2023 - 13:34

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili en çok merak edilen sorulardan birini yanıtladı.

​​​​​​​Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "972 milyon 333 bin liralık tarımsal destek ödemelerini bugün (27 Ocak) çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

Paylaşımda yer alan bilgilere göre, söz konusu destek tutarları, hububat, baklagil ve dane mısırda 956 milyon 455 bin 159 lira, kırsal kalkınma yatırımlarında 13 milyon 743 bin 303 lira ve sertifikalı tohum üretiminde 2 milyon 134 bin 538 lira olarak belirlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız