Üç ilçeden 641 hasar kaydı alındı

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Manavgat, Bodrum ve Marmaris'te meydana gelen orman yangınları ile ilgili ilk verileri açıkladı. Üç ilçeden şu ana kadar 641 hasar ihbarı alındığı bildirildi.

Haberler NTV Haber 05.08.2021 - 11:57

Arşiv

Türkiye Sigorta Birliği'nin açıklamasına göre, 3 Ağustos itibariyle yangın ve kasko poliçesi kaynaklı 210, devlet destekli tarım sigortaları kaynaklı 431 adet hasar ihbarı kaydı alındı.

Açıklamada, tarım sigortalarında ihbarların ağırlıklı olarak hayvan hayat sigortaları olduğu, bitkisel ve sera sigortaları branşlarının da bulunduğu kaydedildi.

Birlik ayrıca, bölgede tazminat sürecinin hızlandırılacağını duyurdu.

Sektörün Manavgat, Bodrum ve Marmaris'te yangın ve kasko poliçeleri yoluyla sağladığı toplam teminat tutarının ise yaklaşık 71 milyar lira olduğu bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız