Tom Cruise neden hiç durmadan film çekiyor?

Şu sıralar 35 yıl aradan sonra Top Gun efsanesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanan Hollywood’un usta oyuncularından Tom Cruise, art arda gelen filmleriyle gündemden düşmüyor. Projeler arasında hiç dinlenmeyen oyuncu, neden kariyerine hiç ara vermediğini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 23.05.2022 - 14:18 Son Güncelleme : 23.05.2022 - 14:28

  • 1
    Aksiyon filmlerinin efsane ismi Tom Cruise, yoğun iş hayatı ve ardı arkası kesilmeyen film projelerle devamlı gündemde kalmayı başarıyor. Şu sıralar Top Gun: Maverick filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Cruise, projeler arasında hiç dinlenmemesini eleştirenler için “Hayalimi yaşıyorum” ifadelerini kullandı.
  • 2

    HİÇ ARA VERMİYOR

    Bella dergisine konuşan 59 yaşındaki oyuncu, kendisine yöneltilen “Boş günlerinizde ne yapmayı seversiniz?” sorusuna “Bugün benim boş günüm, çünkü çekimim yok” cevabını verdi. “Hiç ara vermem” diyen Cruise, tüm hayatını film setlerinde geçirdiğini ifade etti.
  • 3

    "BEN HAYALİMİ YAŞIYORIUM"

    Oyuncu, neden devamlı film projelerinde yer aldığını açıklarken “Kendimi şanslı sayıyorum. Hayatımı film setlerinde geçirdim, ki bu benim en hep yapmak istediğim bir şeydi. Bu yüzden bu, benim için çalışmak sayılmaz. Ben hayalimi yaşıyorum” ifadelerini kullandı.
  • 4

    HEP AKTİF KALDI

    Oyuncu, 1983 yılında rol aldığı Endless Love filminden günümüze kadar neredeyse her yıl en az bir filmde rol aldı.

  • 5

    CANNES'DA BÜYÜK BULUŞMA

    36 yıl sonra beyazperdeye dönen Top Gun: Maverick filminin gösterimi için Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu, İngiliz kraliyet üyeleriyle bir araya gelmişti.
  • 6
    İngiltere'deki gösterime katılam Prens William ve eşi Kate Middleton'ı başrol oyuncusu Tom Cruise karşıladı.
  • 7

    Kraliyet üyeleri, filmin oyuncularıyla tek tek el sıkışıp sohbet etti. Ardından, filmin gösterimi için salona geçildi.

  • 8

    KRALİÇE'NİN PLATİN JÜBİLESİ'NE KATILDI

    İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in tahttaki 70. yılı nedeniyle gerçekleştirilen Platin Jübile etkinliğine Cruise da katılmıştı. Oyuncu, Kraliçe’nin İngiltere ve dünya tarihine katkılarıyla ilgili özel bir konuşma yaptı.

  • 9

    HELİKOPTERLE İNDİ

    Kaliforniya, San Diego’daki USS Midway hava üssünde gerçekleşen Top Gun: Mavercik film prömiyerine kendi kullandığı helipkopterle katılan Cruise, kendisini karşılayan hayranların tezahüratlarıyla prömiyere giriş yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız